CRIZE

CRIZE ii are in componenta pe Shole (voce), Dan Harlea (chitara), Mircha (synths), Bogdan Cristea (tobe) si Dhope (bass), cinci muzicieni ale caror background-uri si aptitudini i-au adus si readus impreuna. Activitatea din ultimele luni inseamna atat aniversarea a 17 ani de existenta a trupei cat si continuarea inregistrarii pieselor pentru noul material discografic CRIZE.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

La 10 ani de la inceputuri, in vara lui 2011, CRIZE revine pe scena pentru un concert alaturi de formatia Parkway Drive. In 2012, pe 23 noiembrie, CRIZE a sustinut un concert cu toti membrii care au facut parte din componenta si au cantat piese de pe toate materialele discografice de pana atunci. In deschiderea evenimentului au concertat trupele in care activau membrii CRIZE: Breathelast, Shesdead, M 51.  La inceputul lui 2014 a aparut piesa Busola, inregistrata acustic, o incalzire inaintea pieselor noi la care trupa lucreaza in prezent.

 

In toamna lui 2016 a aparut clipul piesei Cautarea, urmat de Umbra – la inceputul lui 2017. Tot in 2017 a aparut si clipul piesei Tot ce a ramas, iar in primavara lui 2018 al patrulea clip – pentru piesa Murmur. Toate cele patru piese fac parte de pe EP-ul “17”, disponibil din aprilie 2018 pe toate platformele de streaming muzical online.

 

 

Facebook – www.facebook.com/CrizeOfficial

Youtube – https://www.youtube.com/user/CRIZEOfficial  

Instagram – https://www.instagram.com/crizeofficial

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente