5 Ani Urban / Vineri 1 Martie \ Concert: Vița De Vie

Cand

01/03/2019 - 02/03/2019
9:00 pm - 3:00 am

Unde
Map Unavailable

VINERI 1 MARTIE | CONCERT: VITA DE VIE
5 ANI URBAN
Ora: 21:00
Intrare: 50 lei
Presale: 40 lei [Biletele sunt disponibile la bar]
———————————————
În 2014, mai exact pe 28 februarie, ne luam inima în dinți și ziceam “what the hell”, hai să le arătăm oamenilor conceptul nostru de “casă”! I-am spus “home” pentru că pentru noi și suntem siguri că și pentru mulți dintre voi, e o a doua casă. O casă plină de petreceri, concerte, concursuri, energie, culoare și dragoste. Am început încet și am învățat ușor cum să “mergem” să descoperim lucruri noi și să vă aducem cele mai de actualitate evenimente.
După cum v-am obișnuit, ca și voi, de ziua noastră ne place să “go all out”, așa că am decis să sărbătorim 5 ani de Urban Home cu Vița de Vie!!!

ȘASE/ȘASE este cel mai nou album Viţa de Vie, un concept împărţit în două secţiuni de albume care s-au intregrat şi reunit în octombrie 2018. Prima parte, ŞASE (+), a fost lansată pe 29 octombrie 2016; cea de a doua, ŞASE (-), a fost lansată pe 27 octombrie 2018.
Este pentru prima oară când veţi avea ocazia de a vedea şi audia live toate cele 12 piese de pe album (şi nu numai!).

Lucrul la albumul ȘASE/ȘASE s-a întins pe durata a şase ani de studiu, muncă şi creaţie.
Grafica albumului ȘASE/ȘASE este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele doisprezece simboluri de pe coperţi, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma a două zaruri.
Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 10 albume dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor, susţinându-se reciproc. Faptul că mereu au încercat să mențină calitatea muzicii lor la un nivel ridicat i-a adus în locul pe care îl ocupă astăzi.
Viţa de Vie înseamnă:
Adrian Despot – chitară & voce
Tanase Sorin – tobe
Cezar Popescu – chitară & voce
Adrian Ciuplea– bass
Mihai Ardelean – clape

FB: http://www.fb.com/vitadevie
YOUTUBE: http://www.youtube.com/vitadevieofficial
#VdV #ŞaseŞase #UrbanHome #5ani

URBAN HOME – 5 ANI
Str. Victoriei, Nr. 17
0743.066.445
www.urbanhome.ro
www.facebook.com/Urban.Home.Pitesti