Acoustic All Stars / Expirat Halele Carol / 31.05

Cand

31/05/2017 - 01/06/2017
8:00 pm - 5:00 am

Unde

Expirat
Str. Constantin Istrati 1
Bucuresti

Miercuri 31.05. 8PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Donație minimă recomandată: 30 lei
Donația se va putea face în curând și sub formă de bilet de intrare, achiziționat în pre-sale via iaBilet.ro.

———-

Acoustic All Stars este o inițiativă a lui Cosmin Lupu de la Days of Confusion. Ulterior au fost cooptați în echipă Andrei Irode și Cătălin Chelemen (Coma), iar încă de la prima ediție echipa s-a mărit constat. După un an de pauză, proiectul s-a reactivat după tragedia din Colectiv cu scopul de a sprijini oamenii afectați de acest accident.

De data aceasta Acoustic All Stars se reunește pentru a-i oferi ajutorul fraților Șerban ce trec printr-o perioadă de recuperare și au nevoie de sprijinul nostru, iar Fundatia Estuar ajută în privința serviciilor și îngrijirii necesare.

Cântă pentru Nicoll și Alex Șerban:

Harlequin_Jack
JAZZ 8 (The Bridge Committee)
Aeon Blank
Cosmin Lupu (Days of Confusion
Cezar Popescu (Days of Confusion)
Andrei Zamfir (Days of Confusion)
ROA
NotSoCommonDJ (DJ set)

Program orientativ:

Open doors: 20:00
21:00-21:40: Harlequin_Jack & Jazz 8
22:00-22:40: Aeon Blank & Jazz 8
23:00-23:45: Days of Confusion (Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Andrei Zamfir)
00:00-01:00: ROA
01:00-end: NotSoCommonDJ (DJ set)

———-

Derivată din fosta trupă Eloize, Harlequin_Jack a apărut pe scena muzicii alternative spre finalul anului 2013: Narcis Axinte (voce, chitară), Alex Doppelgänger (clape, synth), Claudiu Țîrcovinu (tobe) Lazăr Enescu (bass).
Pe 1 noiembrie 2014 au lansat primul album (Murder_Party), iar în 2016 au revenit cu un material nou-nouț, numit „Cyborg”.

Soundcloud: https://www.soundcloud.com/harlequin_jack

Aeon Blank s-au lansat oficial în primăvara lui 2011. Au început cu două single-uri „Of Gravity And Passion” și „Auguries Of Innocence”, ajungând pe locul 3 în Top Show la Radio Guerrilla.
În noiembrie 2014 au lansat „Dark Waters”, al doilea album, împreună cu un clip video pentru prima piesă de pe album – „Behind Closed Doors”.

YouTube: https://www.youtube.com/user/AeonBlankVEVO
Deezer: http://www.deezer.com/artist/5994646

JAZZ 8, actor și muzician, jumătatea originară din Galați a trupei The Bridge Committee.

Bandcamp: https://thebridgecommittee.bandcamp.com/releases
YouTube: https://www.youtube.com/user/thebridgechannel

Cosmin Lupu (vocals/guitar), Cezar Popescu (vocals/guitar) și Andrei Zamfir (bass buitar) fac parte din Days of Confusion, o formație de alternative metal/post-grunge formată încă din 2010.
În toamna anului 2012, trupa lansează primul lor material, un EP cu 6 piese – „Seeds”, ce este apreciat de fani și oameni de muzică, plasându-l în vârful genului. Au urmat două single-urile „Bloodstream” și „Dharkata”, lansate în 2014, respectiv 2015, ce anticipau un nou album de studio.
De-a lungul anilor, Days of Confusion susține concerte în țară, dar și în afară, prezenți la festivalurile Rockstadt Extreme Fest, B’Estfest, Posada Rock Festival și având opening act-uri pentru trupe precum Arch Enemy, Queensryche și Karnivool.

Site: http://www.daysofconfusion.com/
Deezer: http://www.deezer.com/album/6147133
YouTube: https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO

ROA – Se numesc Rise Of Artificial și au apărut în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard).
Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat „Ne Place”, single ce s-a auzit prima dată pe Radio Guerrilla, urmând a fi preluat de către toate radio-urile din țară și din București.
De-a lungul timpului ROA susține numeroase audiții live în concerte și festivaluri precum B’Estfest, Solid Like Rock, Peninsula, Burgerfest și multe altele.

Site: http://www.roamusic.ro/
Soundcloud: https://soundcloud.com/roamusic
YouTube: https://www.youtube.com/user/ROAOfficialChannel

———-

Fundatia Estuar are în prezent peste 23 de ani de existență și este cea mai cunoscută organizație care activează în domeniul sănătății mintale. Centrele lor oferă beneficiarilor posibilitatea de a participa la activități terapeutic-ocupaționale și de a apela la servicii de consiliere psihologică, psihiatrică, juridică, socială și de informare.

Donația minimă este de 30 lei, iar suma finală se va strânge și va fi redirecționată integral către beneficiarii evenimentului de către Fundația Estuar.

Donația se va putea face în curând și sub formă de bilet de intrare, achiziționat în pre-sale via iaBilet.ro.

Fiind vorba de un eveniment caritabil vă rugăm să luați în calcul că la punctul de acces nu avem posibilitatea de a da rest.