Argatu & Premiera lansarii proiectului Fratii Grime

Cand

19/03/2015
9:00 pm

Unde

B52
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 19 martie, la a patra editie Dark Side Nights, cu Argatu, Vali Umbra si Power pe Vinil!
♫♫♫

ARGATU
facebook.com/Argatu.Falticeni
youtube.com/oldsickon

Argatu este considerat un mic geniu datorită muzicii pe care o creează de la 17 ani. Fiecare album al lui încearcă o mică schimbare. Până acum, a lansat 2 albume, sub marca CULESE DIN CARTIER (by Subcarpati), ce pot fi descărcate, GRATUIT, de pe www.subcarpati.com

Momentan, lucrează intens la albumul cu numărul 3.


VALI UMBRĂ & POWER PE VINIL

Îi știti pe amândoi din trupa Subcarpați. Vali Umbră este a doua voce a trupei, Power pe Vinil este DJ-ul trupei.

Într-o bună zi, s-au gândit să încerce să cânte și împreună. Ce a ieșit, puteți asculta, cu urechile voastre, la Dark Side Nights JOI@B52.

DOORS: 20:00
BILET: 30 lei – http://bit.ly/1zUng0K
After-party: Taraboi De Joi @ B52 – Intrarea libera
Eveniment: http://on.fb.me/1H63PrH

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499