Blazzaj | Special guest: Mice on the run

Cand

26/02/2015
9:00 pm

Unde

B52
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Dark Side Booking Academy si clubul B52 din Bucuresti pornesc o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <<fabricat in Romania>> si nicidecum mercantilizarea lui.

Episodul “pilot” va fi “turnat” joi, 26 februarie si ii va avea ca “protagonisti” pe nimeni altii decat timisorenii de la BLAZZAJ, care revin in Bucuresti dupa o pauza de mai bine de un an.
Special guest: MICE ON THE RUN

BLAZZAJ
https://www.facebook.com/Blazzaj
https://soundcloud.com/blazzaj

Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de „ FunkinLeFree”, “Blazzaj” se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare si originalitate.
Versurile incarcate de mesaj sunt sugerate – chiar si inaintea unei auditii- de numele trupei provenit din combinatia cuvintelor ‘blazare’ si ‘jazz’, folosit insa invers, adica ‘zzaj’. Citit de la coada la cap, nu e altceva decit ‘jazzalb’.
Actualii membri, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrica Ionutescu (trompeta), Utu Pascu (chitara-bas), Horia Crisovan (chitara) si Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, si-au conturat o amprenta muzicala bine definita in zona muzicala de Funk/ Fusion/ Nu-Jazz.

MICE ON THE RUN
https://www.youtube.com/watch?v=wO0KuxpRee0
https://www.youtube.com/watch?v=mOk3XiGpu3I

Un sound contemporan cu influente Funk, Jazz, Rock Psihedelic ce va capteaza prin melodicitate si creativitate. Membrii formatiei reusesc sa creeze o atmosfera vibranta, impresionand mai ales prin improvizatie.”

DOORS OPEN: 20:00
SUPPORT: 20 lei

After-party: Taraboi De Joi cu Dj Amon. Intrarea libera


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499