BLAZZAJ II Lansare New Single II Invitati : The Rank and Fashion

Cand

09/04/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de „ FunkinLeFree”, “Blazzaj” se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare si originalitate.

Versurile incarcate de mesaj sunt sugerate – chiar si inaintea unei auditii- de numele trupei provenit din combinatia cuvintelor ‘blazare’ si ‘jazz’, folosit insa invers, adica ‘zzaj’. Citit de la coada la cap, nu e altceva decit ‘jazzalb’.

Actualii membri, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrica Ionutescu (trompeta), Utu Pascu (chitara-bas), Horia Crisovan (chitara) si Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, si-au conturat o amprenta muzicala bine definita in zona muzicala de Funk/ Fusion/ Nu-Jazz.

www.facebook.com/Blazzaj

https://soundcloud.com/blazzaj

Despre The Rank & Fashion:

The Rank & Fashion („înalta societate”) este o trupă care a apărut în underground-ul bucureştean în aprilie 2013, iniţial ca un duo, Vlad Duţă (producător, multi-instrumentist, DJ) şi Sandu Ştefan (solist vocal) şi care în doar trei luni a pus cap la cap suficient material pentru a îşi susţine debutul pe scena clubului Panic! din Bucureşti. Au urmat multe ore de studio, şi o schimbare de componenţă, la sfârşitul anului 2014, prin sosirea a doi noi membri noi: Silviu Mihai Groaza (trompetist) şi Eusebiu Andrei (toboşar). De atunci au luat cu asalt internetul, odată cu lansarea pieselor „Lessons In Pain” şi „The Road”, FM-ul, prin apariţii în playlist-urile Radio Guerrilla,Gold FM şi… Bruxelles-ul, cu primele concerte înafara graniţelor, susţinute în ianuarie 2015.

Trupa a lansat de curand primul album care se numeste IN SMALL BOXES

Cum sună? A Jazz şi Swing din anii ’30, ’40, combinat cu elemente de Electro, Blues, Rockabilly, Rock’n’Roll şi Hip Hop. De unde îşi iau influenţele? De la Cab Calloway, Django Reinhardt, Caravan Palace, Parov Stelar, Kormak, Electric Swing Circus, Daft Punk, Duke Ellington sau Wynonie Harris.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499