Breathelast II 5 Years Anniversary II Invitati : Chaos Cult & Between Colors

Cand

06/02/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Trupa Breathelast s-a format in 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ / nu-metal la inceput, insa, datorita unor schimbari de componenta si unui suflu nou aferent, trupa a inceput sa se aventureze, aproape nebanuit, in sfera post hardcore/ metal.

Breathelast a lansat in 2012 un disc de debut, de 7 piese , auto-intitulat Breathelast, sub tutela Metalfan Records Division | Metalfan Romania, inregistrat la Next Dog Studio de Marius Costache. 2013 aduce un material nou de 4 piese, cu un stil mai apasat si mai brutal, piese ce sunt deja promovate in concerte, sub titlul THE FLOOD, si care este lansat alaturi de prietenii de la Cap de Craniu, sub denumirea Split it Out.

Breathelast a cantat in peste 60 de concerte (Romania, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova), pana la ora actuala, cele mai recente concerte fiind alaturi de nume ca  Stick To Your Guns / Caliban / Club Fabrica, si participarea la Rockstadt Extreme Fest in august 2014.  2014 este anul in care Breathelast definitiveaza noua formula prin pregatirile pentru un album de lunga durata, dar si un single / experiment vizual, in limba Romana: Maluri, responsabili de audio video fiind producatorul formatiei Marius Costache (sunet) si Miluta Flueras (foto / video).

https://www.facebook.com/Breathelast

https://www.youtube.com/user/Breathelast

 

Chaos Cult este o trupa de metal extrem din Bucuresti/Romania, formata in anul 2013.

Totul a inceput cand 3 membri fondatori(Cristina, Andrei si Dragos) au inceput sa creeze o muzica puternica, agresiva, balansata si eleganta.

Pe masura ce lucrurile s-au inchegat bine cu Bogdan si Alex la chitare, sunetul a devenit neobisnuit dar si foarte brutal.

Sound-ul este un amalgam de sub-genuri si lasam publicul sa decida unde ne incadram fiecare simtind altceva prin ceea ce vede/aude.

Avand un inceput exploziv, Chaos Cult au deschis concerte pentru trupe mari precum: Cap de Craniu, Clitgore, Endsight, Unearth.

Didi – Mouth Sounds
Alex – Guitar
Bogdan – Guitar
Andrei – Hits stuff
Dragos – Low sounds provider


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499