Breathelast – Lansare album – feat. Mere

Cand

16/02/2018
8:00 pm - 11:59 pm

Unde

Manufactura
Vladimirescu 9
Romania

Doors: 20.00
Mere: 21:10 – 22.10
Change over: 22.10 – 22.30
Breathelast: 22.30 – 23.59

entrance fee: 20 ron
————————–————————–—————–
Breathelast a pornit la drum 2010 ca formatie de rock – metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza „sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram. Materialul „Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia formatiei noastre, acestui material urmandu-i „Monstrul” si „Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio.
In tot acest timp, am pregatit primul nostru material de cursa lunga „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” ( dupa debutul self titled – 7 tracks si split ul cu Cap de craniu – 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentului, fiind UNICUL distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificati standul lor in seara evenimentului pentru cele mai noi produse Breathelast and more.

Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial:
https://www.youtube.com/user/Breathelast
————————–————————–—————–
Mere
Popgressive / Punk burghez / Ștounăr
#merelesuntbune
#nuenimicdoarunpicciudat
facebook.com/merelesuntbune

Bruno Mark Huțiu – voce, chitară
Gabriel Ciocan – tobe
Chris Bold – bass
Jack Popescu – voce, clape