Breathelast (lansare album), Sky Swallows Challenger si Blackout

Cand

17/02/2018 - 18/02/2018
8:00 pm - 11:59 pm

Unde

Flying Circus
Str, Universitatii, nr. 3
Cluj Napoca

Doors: 19.30
Blackout: 20:00 – 20.40
Sky Swallows Challenger: 20.50 – 21.30
Breathelast: 21.45 – 23.00

entrance fee: 20 ron
Bilete disponibile online aici: https://eventbook.ro/music/bilete-breathelast-lansare-album-flying-circus-cluj-napoca
————————–————————–—————–
Breathelast a pornit la drum 2010 ca formatie de rock – metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza „sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram. Materialul „Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia formatiei noastre, acestui material urmandu-i „Monstrul” si „Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio.
In tot acest timp, am pregatit primul nostru material de cursa lunga „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” ( dupa debutul self titled – 7 tracks si split ul cu Cap de craniu – 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentului, fiind UNICUL distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificati standul lor in seara evenimentului pentru cele mai noi produse Breathelast and more.

Facebook:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube:
https://www.youtube.com/user/Breathelast
————————–————————–—————–

Sky Swallows Challenger
Născută în spiritul neobișnuitului, păstrând o simpatie intensă față de cultura pop, muzica lor livrează sentimente
sincere, acompaniate de o ambianță cosmică, intensă. Ea este coloana sonoră a călatoriei lor prin viață, plină de
trăiri călduroase sau amare și pânza experiențelor care i-au format. Cele trei chitare, în ciuda diferențelor stilistice,
se ajută reciproc la crearea unei structuri progresive printr-o conexiune aparte, asemenea unui dialog.

Facebook: www.facebook.com/skyswallowschallenger/
Youtube: www.youtube.com/channel/UCC84ZseFOzzNjsoVWFFNijQ
————————–————————–———————

Blackout
Formatia Blackout este o trupa tanara, infiintata in anul 2016, in Cluj-Napoca. Stlul abordat de noi este metalcore cu numeroase infuente precum melodic, nu-metal si djent. Setlist-ul este unul format din piese de compozite proprie acumulate de-a lungul timpului, prestate in numeroase locatii din tara. Acum ne pregatm pentru lansarea unui EP, desigur insotit de un turneu in tara.

Membri:
Marchiş Valentin Bogdan- voce
Surdu Marius Andrei- chitara lead
Doctorescu Vlad- chitara ritm
Antonesei Cristian- chitara bass
Surdaş Vlad- tobe

Bilete disponibile prin