Breathelast (lansare album), support by Unflicted | Suceava

Cand

24/02/2018
8:00 pm - 11:59 pm

Unde

31 Motor’s PUB
Strada Universitatii, nr. 4
Suceava

Doors: 20.00
Unflicted: 21:00 – 22.00
Change over: 22:00 – 22:15
Breathelast: 22.15 – 23.30

entrance fee: 20 ron
————————–————————–—————–
Breathelast. a pornit la drum 2010 ca formatie de rock – metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza „sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram. Materialul „Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia formatiei noastre, acestui material urmandu-i „Monstrul” si „Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio.
In tot acest timp, am pregatit primul nostru material de cursa lunga „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” ( dupa debutul self titled – 7 tracks si split ul cu Cap de craniu – 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentului, fiind UNICUL distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificati standul lor in seara evenimentului pentru cele mai noi produse Breathelast and more.

Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial:
https://www.youtube.com/user/Breathelast
————————–————————–—————–
UNFLICTED
Trupa Unflicted s-a format in august 2015 in Bucuresti si pana in acest moment are la activ EP-ul “Exposed” ce contine 3 piese inregistrate la Studio148, si patru single-uri ce beneficiaza si de videoclipuri, si anume “Awake”, “Bury you alive”, “Loss” si “Aello”. Membrii trupei au o bogata experienta de scena, acumulata atat in formula curenta cat si in trupele in care au activat anterior, Unflicted avand o activitate concertistica sustinuta inca de la formare si impartind scena cu nume sonore ale muzicii romanesti si internationale, precum Coma, Omul cu sobolani, Luna Amara
sau Karma to Burn, Mother’s Cake si Napoleon. Pe langa concertele de club sau festivaluri trupa este prezenta si in media, cu aparitii live la posturi nationale de radio si TV precum Radio Guerilla, Radio 3net, RockFM, Radio TANANANA, TVR, DigiTV etc.
Momentan formatia se concentreaza pe concertele live, urmand ca in viitorul nu foarte indepartat sa intre in studio pentru inregistrarea unui album full-length.

Membri:
– Vlad Pintilie (voce)
– Claudiu Enescu (tobe)
– Alex Goga (bass)
– Vlad Bara (chitara)

Cel mai recent single al trupei este “Aello”, ce poate fi gasit pe YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=vzM4PdfO8p8

Mai multe informatii, materiale foto, video etc pot fi gasite accesand
paginile de Facebook si Youtube ale trupei:
https://www.facebook.com/unflicted/
https://www.youtube.com/channel/UCYVGIvnCebFKkbKRoc7DRrA