Breathelast – lansare „Revolta” / Nuvijan

Cand

26/02/2020
8:00 pm - 11:00 pm

Unde

Expirat
Str. Constantin Istrati 1
Bucuresti

Miercuri, 26.02. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 25 lei – pre-sale / 30 lei – at the door
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/50939/

Nuvijan: 20:45
Breathelast: 21:45

—–

“Revolta” este cel de al treilea single release Breathelast., din prima triadă de piese înregistrate alături de Adrian Uriţescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua să înregistreze în continuare pentru definitivarea noului album în limba română. “Fuga”, “Furtuna” şi “Revolta” sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formaţiei initulat “Marea Ascunsă”.

Încercând să ţinem drumul drept, ne abţinem de la a refula şi strângem apatia şi ura în noi, doar pentru a răbufni în momente neprielnice, faţă de oameni nemerituoşi de furia noastră, lăsând în urmă seminţe ale acestei neputinţe de a spune lucrurilor pe nume la vremea întamplării lor. Ciclul se repetă infinit, noi devenind furtunile care bântuie pământul, în căutare de o zare senină şi un calm temporar, ce nu ne ajunge oricum, pornind iar furtuna.

Videoclipul pentru “Fuga” a fost realizat de către Mihai Marin (Tourette Roulette) şi cel pentru “Furtuna” va fi produs de cptre Amynoza/Fringe Media

New album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

Breathelast. a pornit la drum în 2010, ca formaţie de rock – metal (cu precădere metalcore, la început) din Constanţa – Bucuresti, cu diverse influenţe, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.).

Dorinţa noastră ca trupă a fost de a cânta şi de a ne reinventa mereu, acest motor purtându-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reţetă anume şi de a baza „sound”-ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formaţiei, până la abordarea în limba română a unor nuanţe diferite faţă de ce eram obişnuiti să livrăm.

Facebook: https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube: https://www.youtube.com/user/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
Instagram: https://www.instagram.com/breathelast/

Breathelast Official:
Universal Music România streaming/download:
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD
https://umr.lnk.to/AscunsInPeretiYD
https://umr.lnk.to/ImiLipsesc

În deschidere: Nuvijan

Nuvijan este o trupă metal din Brasov care vine cu riff-uri grele si pasaje melodice memorabile. În cei opt ani de când formatia a luat fiintă, băietii si-au însușit un groove propriu care vine în principal din zona Nu Metal.

Explorarea muzicală a dobândit în timp o latură psihologică care i-a făcut pe membri trupei să exploreze tărâmuri muzicale noi, cu elemente ambientale, având chiar si influențe orientale. Muzica lor nu a fost niciodată condusă de alte referinte si asta le-a permis să îsi creeze propria amprentă.

Călătoria Nuvijan este într-un punct de referintă, având o maturitate muzicală plină de fortă si emotie. Prestatia live este una energică în care trupa iti vor crea stări de spirit cu mesaje ce se vor regăsi în fiecare dintre membrii. Oricând gata de actiune, Nuvijan te asteaptă să iei parte la universul lor captivant.

Influenţe stilistice: Korn, Deftones, Gojira, Linkin Park, Slipknot, Jinjer, Meshuggah, Parkway Drive, Tool

Nuvijan înseamnă:
Mihai Bacrău (vocals)
Bogdan Bacrău (drums)
Arnold Iakab (guitar)
Ștefan Teslaru (bass)

Activitatea le-o puteţi urmări aici:
Facebook: https://www.facebook.com/nuvijan/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Nuvijan/videos

Bilete disponibile prin