BurgerFest 2017

Cand

19/05/2017 - 21/05/2017
5:00 pm - 10:00 pm

Unde

Verde Stop
Barbu Vacarescu 161-164
Bucuresti

A treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București. Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vite, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob.

Burgerul gourmet a urcat în preferințele iubitorilor de mâncare bună și nu mai înseamnă de mult doar un banal produs de fast food, nesănătos și lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare revine la BURGERFEST, într-o ediție și mai mare și mai gustoasă.

Astfel, cea de-a treia ediție BURGERFEST va avea loc între 19 și 21 mai, în București, la Verde Stop, Barbu Văcărescu 162 – 164, iar biletele se vor putea cumpăra prin IaBilet.ro.

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

19 mai:
GRIMUS

20 mai:
ROA
VITA DE VIE

21 mai:
ZOB
BYRON

Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de înscriere este 3 mai.
Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.

Powered by Kiss FM

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Bilete disponibile prin