Chimie aka Misu Foarfeca/ Flou Rege/ DJ Al*bu

Cand

05/03/2015
8:00 pm

Unde

B52
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 5 martie, la a doua editie Dark Side Nights, cu Chimie aka Misu Foarfeca, Flou Rege si DJ Al*bu!

Chimie aka Misu Foarfeca a pornit cu Specii, iar odata cu “Mambo Siria” si-a continuat activitatea muzicala independent. “De la zei la cimpanzei” este al doilea album solo, pentru care a colaborat cu Bean, Dragonu, Flou Rege, dar si cu Loredana si Banda Agurida. In martie anul trecut a scos al treilea material solo – “Strada Stramba”, lansat la Atelierul de Productie.

https://www.facebook.com/chimie.oficial

Flou Rege a fost interesat de orice a insemnat groundbreaking – chit ca era vorba de istorie, literatura, fizica, filosofie sau arta. Toate crezurile lui sunt exprimate cu respect si pertinenta in muzica. Pentru ca Flou este fix omul care nu se poate ilustra decat prin muzica, se lasa evident modelat de fiecare beat pe care da.

www.facebook.com/FlouRegeOficial

DJ Al*bu, alaturi de care Flou Rege a lansat in 2012 albumul “Eu si muzica”, li se va alatura joi, 5 martie, la B52, pentru o adevarata meditatie prin HipHop.

https://www.facebook.com/djalbu

DOORS: 20:00
SUPPORT: 20 lei
After-party: Taraboi De Joi @ B52 – Intrarea libera
Eveniment: http://on.fb.me/1FTH8sU


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499