COMA II Acoustic Set II Part Of The Electric Acoustic Project

ANULAT

Cand

05/03/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Trupa a fost infiintatain 1999 de sase tineri din Bucuresti. Prima aparitie pe scena a fost in anul 2000, la Timisoara, in cadrul StudentFest.

Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa „Nu vreau fetito casa” pe care ei o descriu ca fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback si cultivatorilor de prost gust”.

Primul album „Somn” apare in 2001, lansat alaturi de A&A Records. In acelasi an, vedem urmatoarele doua videocipuri Coma – „Bruzli vs. Vandam” („videoclip ce nu va avea alt rol decat sa puncteze faptul ca nu am murit”) si „Stai” („un videoclip ce incheie perioada pieselor usor digerabile sau de TV semnate Coma si ne va infatisa asa cum suntem”).

Dupa o pauza de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma – „Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborarilor pentru cain piesele inregistrate ii intalnim pe Adrian Despot (Vita de Vie), Brugner si pe Bill Gould (basistul Faith No More).

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light” pe care baietii l-au pus la dispozitia fanilor gratuit online si prin revista Sunete. Albumul contine 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experienta noua.

In noiembrie 2011 a aparut single-ul “Un Semn”, cu o lansare de videoclip in Fire Club. Piesa s-a bucurat de succes, fiind clasata timp de 2 saptamani pe primul loc in topul Radio Guerrilla.

La inceputul anului 2014, a fost lansat single-ul “CHIP”, in clubul Colectiv din Bucuresti, alaturi de alte doua trupe: The Boy Who Cried Wolf si Shes Dead. Videoclipul piesei Chip castiga in 2014 Premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. In videoclip apar peste 250 de fani si prieteni Coma, printre care sunt si Junkyard(ROA), Radu Almasan(Bosquito), Adrian Despot(Vita de Vie) si membrii ai trupelor H8, Bosquito, Grey Matters.

Coma a cantat, de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

De la infiintare panain prezent, trupa a sustinut zeci de concerte in Ronania si a fost prezenta la multe festivaluri importante precum Bestfest, Penisula, Coke Live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, festivalul de Snowboard de la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov, motociclism – MotoRock la Ploiesti, Iubim 2 Roti Fest, Burger Fest, Street Delivery Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest, Artmania .

www.facebook.com/comaband

www.youtube.com/user/comaofficial

Catalin Chelemen
Dan Costea
Razvan Albu
Razvan Radulescu
Sorin Petrescu
Matei Tibacu
Calin Marcu


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499