COMA [live] at The Shelter

Cand

09/12/2016
8:00 pm - 11:30 pm

Unde

The Shelter
Piata Unirii 25
Cluj-Napoca

Trupa a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.

Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa „Nu vreau fetițo casă” pe care ei o descriu ca fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust”.

Primul album, „Somn”, apare în 2001, lansat alături de A&A Records. După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma – „Nerostitele”.

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light” pe care baieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete.

Albumul contine 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experiență nouă.

În noiembrie 2011 a apărut single-ul “Un Semn”, cu o lansare de videoclip în Fire Club.

Piesa s-a bucurat de succes, fiind clasată timp de 2 săptămâni pe primul loc în topul Radio Guerrilla.

La începutul anului 2014, a fost lansat single-ul “CHIP”, în clubul Colectiv din București, alături de alte două trupe: The Boy Who Cried Wolf și Shes Dead.

Videoclipul piesei Chip câștigă în 2014 Premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. În aprilie 2016 au lansat un nou single și videoclip, “Cel mai frumos loc de pe pamant”, la Club Control, unde i-au avut ca invitați pe Space Needle și Aeon Blank.

2016 vine cu emoțiile unei noi lansări, de data aceasta o lansare de album, ce va avea loc pe 26 noiembrie la Arenele Romane în București și 9 Decembrie în The Shelter în Cluj Napoca

www.facebook.com/comaband
www.youtube.com/user/comaofficial

Diamonds Are Forever

http://www.diamondsareforeverband.com/

online: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-coma-the-shelter-9-decembrie-2016
La casieria cinematografului Florin Piersic sau la libraria Humanitas