Basska II Concert Lansare New Single

Cand

19/02/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

High să ascultăm împreună muzică pentru suflete!

Basska nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din 5 foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Sorin Ciprian Nicolescu – trompetă. Laur Iftene – bass și sitar, Cristian Scurtu – chitară, Adelin Dragu – percuție) cărora li s-au alăturat Vapor și Radu Cotfas – voce și Persanu’ – clape.

Basska îmbină în mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. La începutul anului 2014, Basska a pornit într-un turneu național de promovare, participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fân Fest sau Colors of Cluj.
Anul 2015 a fost unul plin pentru baieți, continuând seria de mai sus a festivalurilor și continuând să adauge la ea. De asemenea au lansat clipul piesei “Funked up”, care a atras atenția mai multor organizatori din țară, dar și de afară. Au avut plăcerea să cânte la Spirit of Burgas imediat după Robbie Williams și au fost primiți cu multă dragoste de către publicul bulgar.

2016? stați geana!

Componența :
“Vapor” – Voce
Radu Cotfas – Voce
Adelin Dragu – Percutie
Mihai Para – Tobe
Laurențiu Iftene – Bass, Sitar
Cristian Scurtu – Chitară
Sorin Fratila – Keys ‘n’ Stuff
Sorin Nicolescu – Trompetă

FACEBOOK : https://www.facebook.com/BasskaOfficial

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcEYZqd7PkcuDPikfFxH8pQ/videos

SoundCloud: https://soundcloud.com/basska-official
***
The Purple Dandies

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbină Funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternativul și cu rockul. De asemenea se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz, acolo unde muzica o cere. Versurile au în mare parte tentă socială, lăsând loc câteodată și pentu piese mai sufletiste.

The Purple Dandies au participat la mai multe concursuri și festivaluri, printre care și Festivalul International Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, concertând în luna iunie a anului 2015, la sala de concerte Botanique din Bruxelles.
În multitudinea de concerte avute, trupa a împărțit scena cu nume ale muzicii românești, cum ar fi Vama, Alernosfera, Zdob și Zdub, Byron, Les Elephants Bizarres, Bere Gratis, Firma, Paraziții și Șuie Paparude.

Componența:
Tudor Marcu – Bass guitar, Vocals
Ramin Vahidi – Guitar
Naim Vahidi – Drums

FACEBOOK: https://www.facebook.com/thepurpledandies/


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499