CONCERT: ROA // Vineri 15 Aprilie \\ Warm-up&After: AllIN

Cand

15/04/2016
10:00 pm

Unde

Urban Home
Str. Victoriei, Nr. 17
Pitesti

VINERI 15 APRILIE || CONCERT ROA
Warm-up & After: AllIN
ORA: 22:00
INTRARE: 25 LEI
PRESALE TICKETS AVAILABLE AT THE BAR

Woooooow! ROA vine in Pitesti pentru PRIMA DATA!
URBAN va aduce un concert exploziv!
Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard).
Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”, single ce s-a auzit prima data pe Radio Guerrilla, urmand a fi preluat de catre toate radio-urile din tara si din Bucuresti. In prima jumatate a anului 2011, “ Ne Place “ ajunge sa se claseze pe prima pozitie in topurile muzicale si sa se transforme in cel mai difuzat cantec din fm-ul romanesc.
Compozitiile pieselor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan se foloseste de experienta de regizor, semnand astfel si regia videoclipurilor ROA. Dupa trecutul glorios cu Suie Paparude ( 2003-2009 ), Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa nu ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale. Din mai 2011, un nou membru se alatura trupei. Cristin Negriuc este numele lui si va raspunde de elementele electrice
ale sunetelor de chitara. Pe 25 mai 2011, ROA lanseaza primul album ce se intituleaza ” ARTIFICIAL ” . Un material compus din 19 track-uri, ce include si piese anterioare semnate de Junkyard, extrase de pe albumul “Arpegaut ” din 2009
In noiembrie 2011, ROA lanseaza cel de-al II-lea videoclip din istoria trupei “ Sonata In La Minor”. Single-ul nu se regaseste pe albumul “Artificial” , dar se bucura de statutul de bonus track, fiind caracterizat genului electro cu influente dubstep si hip-hop.
La inceputul anului 2012, ROA lanseaza primul concurs de remixuri adresat tinerilor producatori. “ Electronique Simpatique “ extras de pe albumul “ Artificial” este remixat de peste 40 de ori. Pe 4 aprilie 2012, ROA face public si videoclipul noului single.
De data aceasta avem parte de o abordare putin diferita, dar la fel de directa, electronica sau ironica, in stilul caracteristic R.O.A.
Pe 9 iulie 2012, cei trei Rise Of Artficial lanseaza single-ul “ D-AIA “ , un cantec ce se bucura de un succes aproape la fel de mare ca si cel obtinut de binecunoscutul “ NE PLACE” . Videoclipul “ D-AIA “ se remarca printr-un colaj extras din concertele sustinute de trupa la festivaluri precum : B’estfest, Solid Like Rock, Peninsula, dar si extrem de multe alte cadre cu personaje din lumea muzicala si media.
La inceputul verii anului 2013, R.O.A. a dat-o “PE PACE”, invitand publicul si de data aceasta sa imbratiseze beat-uri pe nisipuri.
Pe 1 august 2013 se lanseaza “Hands UP!!!”, single ce beneficiaza de un videoclip cu imagini preluate dintr-un concert memorabil sustinut la B’estFest Summer Camp.
Cel mai recent album ROA s-a lansat pe 9 noiembrie 2013 si poarta numele single-ului “System Of Sound” . In luna octombrie a anului 2014, ROA dedica fanilor un nou
single “Se Aude Muzica”, piesa ce se poate descarca gratuit de pe pagina de SoundCloud a trupei.
Cele mai recente videoclipuri lansate te trupa sunt “Cine Visa” si “La Rasarit “.
In prezent, cei trei ROA se pregatesc de lansarea unui nou EP.
www.roamusic.ro

URBAN HOME – CONCERT VENUE
Victoriei, Nr. 17
0743.066.445


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499