Concert SKA-NK – invitati speciali: The Targets + Pisica4Life

Cand

09/04/2016
8:00 pm

Unde

Cafeneaua Artistilor
Bd. Nicolae Balcescu Nr 26-28
Buzau

Happy, Happy II Punk,Punk
Noi zicem să facem să fie mare petrecereeeeeeeeeeeee alături de băieții aștia faini de la SKA-NK!

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimarene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzica veselă, au hotărât ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul, rezultând Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap.

Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe.
În 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut “Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial la piesa “M-am saturat de ploaie”.
Printre piesele care s-au bucurat de o popularitate sporită au fost și “Nu mai sta în spate” sau “Boxele, roțile”, care au fost difuzate în heavy rotation de Radio Guerrilla.
Cel mai recent videoclip official, pentru piesa “Arata-i c-o iu…” a devenit viral, ajungând în scurt timp la peste 100 de mii de vizualizări.

Anul 2015 le-a adus baietilor de la Ska-nk cel de-al doilea album – Pe Acorduri de Vara – și implicit un turneu de promovare al acestuia.

Componență:
Ghit Răzvan (Johnny) – chitara & voce
Horge Răzvan (Aurel) – chitara
Nemeș Tudor – bass
Szendrei Alexandru (Alec) – tobe
Ghit Madalin – voce

https://www.facebook.com/skaaaa.nk


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499