Days Of Confusion / Cenusa Soarelui / Eat Your Heart at Hard Club

Cand

10/02/2018
8:00 pm - 11:55 pm

Unde

Hard Club
Str. Republicii nr. 110
Cluj Napoca

Open doors: 20:00
EAT YOUR HEART: 20.45 – 21.25
CENUSA SOARELUI: 21.40 – 22. 25
DAYS OF CONFUSION: 22.40 – 23.55
Intrare: 20 lei

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferă şi diversitate.

În cei 7 ani de când Days Of Confusion sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, până în prezent.

Trupa a obținut până acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 a fost nominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

Despre CENUSA SOARELUI

Formatia ia oficial fiinta in Cluj Napoca, 2017, prin lansarea primului lor videoclip pentru piesa “Instrainare”. Trupa este compusa din membri asezonati in multiple stiluri muzicale, care reusesc apoi sa uneasca aceste influente si sa le categorizeze drept “Uneori Metal”. De la breakdownuri agresive la parti melodice sensibile si pasaje instrumentale complexe, Cenusa Soarelui reuseste sa abordeze o gama variata de gusturi, sa zicem cate putin pentru fiecare.

Pe langa videoclipul oficial, acestia au lansat si varianta live a piesei “Marcus e acasa” si un playthrough video pentru mai sus mentionata piesa “Instrainare”.

Piesa “Marcus e acasa” a fost filmata si inregistrata in cadrul primului lor concert sustinut in data de 28 Octombrie 2017.

Componenta:
– Ionut Domilescu – Voce
– Serban G. Ontanu Craciun – Chitara
– Ionut Florin Dumitrescu – Chitara
– Paul Tenciu – Bas
– Robert Bravjak – Tobe

www.facebook.com/CenusaSoarelui/
www.youtube.com/watch?v=nbL9NGLupXM
www.youtube.com/watch?v=0MepmHu7vqo
www.youtube.com/watch?v=Q-q6wUeLv20&feature=share

Despre EAT YOUR HEART

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Componența:
Alexandru Raiu – Voce
Dan Bojan – Chitară
Paul Câmpean – Bass
Paul Gaciu – Tobe