Days of Confusion | Lansare single: Eternal Summer | Invitați: Aeon Blank & Sinscape

Cand

07/11/2015
9:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Days of Confusion lanseaza un nou single – Eternal Summer – pe 7 noiembrie, in Fabrica, în cadrul unui concert.

Eternal Summer va face parte parte din albumul aflat in lucru, a carui lansare este planificata pentru primavara lui 2016.

In deschiderea evenimentului din Fabrica, vor canta cei de la Sinscape si cei de la Aeon Blank.

Piesa marcheaza trei ani de la lansarea primului material – EP-ul ‘Seeds’ si va fi acompaniat de un Lyric Video dedicat tuturor celor care au ajutat in evolutia Days of Confusion de la inceputuri pana in prezent. Videoclipul va fi realizat de catre TheCell, echipa cu care trupa a colaborat la ultimele doua videoclipuri, ‘Bloodstream’ (2014) si ‘Dharkata’ (2015).

„Eternal Summer este despre cel ce traieste intr-o lume imaginara utopica, creata ca un scut impotriva realitatii pline de superficialitate, cruzime si elemente negative” – Days of Confusion

Trupa lucreaza in prezent la primul lor album, ce se va lansa in primavara anului 2016, eveniment ce va fi sustinut de un tur in cateva orase din tara si din Europa.

DAYS OF CONFUSION este una din cele mai de succes trupe romanesti de alternative metal/post-grunge, ce a fost infiintata in anul 2010 în Bucuresti si ii are in componenta sa pe Cezar Popescu (chitara), Cosmin Lupu (voce, chitara), Dan Ionescu (chitara) si pe Andrei Ilie (tobe). In functie de disponibilitate, s-au alaturat, la chitara bass, Robert Ursache (Proconsul), Adrian Ciuplea (Vita de Vie) si Alex Pascu (Goodbye To Gravity). Formula a fost definitivata în septembrie 2013, prin cooptarea lui Andrei Zamfir la chitara bass.

Trupa a obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 a fost nominalizata la CEL MAI BUN HARD ROCK / HEAVY METAL (OnAir Music Awards) si la BEST ROCK ARTIST (premiile revistei Sunete).


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499