Diamonds Are Forever II L.O.S.T II For The Wicked

Cand

27/02/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Diamonds Are Forever este o formatie de metal din ClujNapoca, Romania. Incepand cu anul 2011 ei se lanseaza pe plan local o data cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoastere, atat locala, dar si nationala, fiind promovat intensiv prin turnee nationale sau mai apoi prin Europa. Tot odata, formatia castiga notorietate prin premiile ce le obtine din industria muzicala, iar aceasta le deschide calea catre concerte de top cu artisti internationali tot mai renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si multi altii. Cel mai important factor insa, pentru aceste concerte, este castigarea increderii si experientei formatiei pentru a face fata la nivelul acesta al showurilor.

Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EPuri si un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregatita pentru o noua incercare: un album nou. Acestia lanseaza in 2015 doua singleuri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza. Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale ca si: metalcore/djent, pana la solistici postrock sau elemente din acesta.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai aceasta libertate in abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte.

Formatii similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban si multi altii.

 

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale: masteringul a fost realizat in Statele Unite de JOEY STURGIS (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), in timp ce de inregistrari si mixaj s-a ocupat leaderul trupei VLAD BORNUZ (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de catre Resize Media(Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…)

 

BETRAYED este una din cele trei piese de pe primul EP, intitulat “TRUST YOUR HEART”, ce va fi lansat pe 27 iulie, in cadrul unui concert exceptional, in deschidere la celebra formatie deathcore americana SUICIDE SILENCE, la Cluj Napoca :

https://www.facebook.com/events/1566320013644131

Componenta:

Cristian Buhatel – voce

Vlad Bornuz(Guerrillas/13Rituals) – chitara

Dan Petean (Dirty Shirt/Band for Rent) – chitara

Gabriel Ichim – bas

Bogdan Pastiu(Divided By Perception/Skullp) – tobe

 

Pagina oficiala:

www.facebook.com/weareforthewicked


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499