DJ Rob Swift la Arenele Romane

Cand

07/03/2009
9:00 pm

Unde

Arenele Romane
Strada Cuțitul de Argint nr 10
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Dj Rob Swift din Queens, new york a fost timp de 10 ani membru intr una din cele mai cunoscute trupe de dj din istorie si anume The X-Ecutioners. Alaturi de cei de la The X-Eecutioners, a castigat numeroase premii la campionatele mondiale de DJ-ing, fiind declrati cel mai inovativ si tehnic grup din ultimii 10 ani.

Dj Rob Swift a scos pe piata 11 albume de studio avand spectacole cu casa inchisa in Japonia, Australia sau Rusia.

Dj Rob Swift a colaborat de-a lungul anilor printre altii cu cei de la Linkin Park pentru piesa „It s going down” iar in anul 2006 a pus la cale alaturi de mike patton de la Faith No More un proiect intrat in billboard top 100 si intitulat „Peeping Tom”

Dj Rob Swift a venit in Romania pentru prima oara in cariera pentru a-si promova noul dvd „As the tables turn”, un documentar despre drumul parcurs de el dintr o sala de repetii din New York pana la stagiul de vedeta internationala. A fost desemnat unul din cei mai importanti dj ai ultimului deceniu si a venit sa demonstreze acest lucru si fanilor din Romania, care l-au intalnit pe data de 7 martie la Bucuresti si pe data de 8 martie la Timisoara.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499