IMPLANT PENTRU REFUZ II Electric Set II Part of The Electric Acoustic Project

Cand

02/04/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Calatoria Implant Pentru Refuz a inceput in anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reusit sa scoata 7 albume. Fiecare album reprezinta o treapta evolutiva prin care a trecut trupa. Fiecare reusita, fiecare esec reprezinta pentru Implant Pentru Refuz o noua piatra de fundatie, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.

Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmata de un turneu national de promovare si lansarea videoclipului “Nori de gand”

Opening acts: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

http://www.implantpentrurefuz.com

“Implant pentru refuz” – 1996, East&Art
“Permis postsinucidere” – 1997, Rocka Rolla
“Culori” – 1999 Rocka Rolla
“Oameni fără feţe” – 2001, MediaPro Music
“Monolith” – 2007, Monolith
“Otheroot” – 2009, Firefield Records

Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitară;
Razvan “Meshu” Nicov – chitară;
Czifrak “Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

 

NUVIJAN

Nuvijan este o trupă cu un sound metal modern clădit pe parcursul a câțiva ani, timp în care acesta s-a șlefuit puțin câte puțin pentru ca să ajungă a avea o personalitate proprie și un groove aparte. Recent, trupa a adaugat clape și FX pentru scena și sunt gata să dea tot ce e mai bun în noua formulă cu cinci membri.
La sfârșitul anului 2015, Nuvijan a lansat noul single intitulat Double Crossed și se pregătește pentru setul de concerte pentru anul curent. Prestația live a formației este una energică și cu un exponent de vibe pozitiv. Neputând cataloga stilul muzical în vreo categorie anume, influențele principale bat spre zona Nu Metal, fapt ce se regăsește parțial în semnificația numelui.
Băieții vă așteaptă la concerte să își împărtășească viziunea muzicală și să petreacă cu voi seri metal în stil Nuvijan.
https://www.facebook.com/nuvijan
http://nuvijan.band/


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499