Implant Pentru Refuz – lansare Între-deschis #Oradea

Cand

17/03/2018
8:00 am - 10:00 pm

Unde

Moszkva Kávézó
Str. Moscovei no.8
Oradea

Între-deschis’, tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate.
Pe 17 martie, Implant pentru Refuz vă așteaptă în Moszkva la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate.
“Între-deschis” este primul extras de pe noul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019. Noul single al trupei Implant Pentru Refuz, “Între-deschis”, tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Single-ul va fi lansat în mai multe orașe, în cadrul unui turneu ce se va desfăşura în perioada 28 februarie – 30 martie. Piesa va fi însoțită de un videoclip, realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Resistance.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, IPR scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră, punând suflet în întreaga sa creație și împărţind puternice sentimente cu fanii săi.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce;
Razvan “Meshu” Nicov – chitara;
Czifrak “Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

https://www.facebook.com/implantpentrurefuz
https://www.twitter.com/iprmusicband
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/