Implant Pentru Refuz – lansare single & video – Cer-Pământ

Cand

10/11/2018
8:00 pm - 11:00 pm

Unde

Doors Club
Strada Traian 68A
Constanța

Sambata, 10.11. Open doors: 20:00
Doors Club, Str. Traian 68A (126.89 mi), Constanta, Romania 900716
Bilet: 30 lei
Biletele disponibile online prin Eventbook.ro, aici: https://eventbook.ro/music/bilete-implant-pentru-refuz-lansare-single-video-cer-pamant-constanta
Bilete vor fi disponibile şi în format fizic, la club, începând cu data de 15 octombrie.

Info si rezervari: 0763 661 622
………………………………………………………
Pe 10 noiembrie ne întâlnim la Doors Club. Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019 prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip. Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între`deschis”, cea a featuringului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, CER-PĂMÂNT îl are ca invitat special in featuring pe Cătălin Chelemen – Coma. Un prieten vechi şi drag, dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
-Octavian “Vita” Horvath – voce;
-Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce;
-Razvan “Meshu” Nicov – chitara;
-Czifrak “Pista” Stefan – bas;
-Alexandru Hera – tobe

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/

Bilete disponibile prin