Implant Pentru Refuz – lansare single & videoclip / Daily Pub

Cand

02/03/2019 - 03/03/2019
9:00 pm - 4:00 am

Unde
Map Unavailable

🎸 Sâmbătă, 2 martie 2019 – Implant Pentru Refuz – lansare single & videoclip în Daily Pub, Galați – joc de glezne și desert cu Liviu

✎ În primăvară, când apele se vor umfla, Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor creea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese.

Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce
– Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce
– Razvan “Meshu” Nicov – chitara
– Alexandru Hera – tobe
– Florin Barbu – bass

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/
…………………………………………………..
✎ Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.
Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

✎ Joc de glezne și desert cu Liviu.

#IPR #newsingle #newvideo
……………………………………….
✎ Pentru rezervări vă rugăm contactați office@dailypub.ro, 0236419977, 0724689827.
În funcție de numărul de rezervări și de capacitatea locației, DAILY PUB iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Ne vedem aici.

✎ Acces 18 +

✎ Daily Pub – Centru – Parc Eminescu

✎ Acces: 35 lei – pre-sale and at the door