Implant Pentru Refuz – lansare single & videoclip / Motor`s Pub

Cand

06/04/2019
8:00 pm - 11:30 pm

Unde
Map Unavailable

Sâmbătă, 06.04. Open doors: 20.00
Motor`s Pub
În deschidere: The Wax Road (Md)
……………………………………………
Acces: 30 lei – pre-sale and at the door
Bilete disponibile la locaţie si la eveniment
……………………………………………
În primăvară, când apele se vor umfla, Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor creea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese.

Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce
– Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce
– Razvan “Meshu” Nicov – chitara
– Alexandru Hera – tobe
– Florin Barbu – bass

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/
…………………………………………………..
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.
…………………………………………………….
Invitaţi în deschidere: THE WAX ROAD (Md)
Sunetul trupei îmbină elemente din hard rock, modern blues rock, garage rock, stoner rock și psychedelic rock.

Albumul de debut ”Rambler in the dark” a fost lansat pe 1 decembrie 2016 și conține single-urile ”Let Me Feel”, ”Do Things Right” și ”Midnight Girl”.
Printre festivalurile la care au evoluat se enumeră: ”Electric Castle” (RO), ”In Da Wood” (MD), ”Rock’n’Iasi” (RO), ”Zilele Nordului” (RO), ”Prut Fest” (MD), ”Drum Day Hamburg” (DE) etc.
.
” O trupă tânără şi cu o forţă de muncă de invidiat, The Wax Road s-a aruncat ca o furtună asupra industriei muzicale cu multe idei inedite, o campanie de strângere de fonduri bine pusă la punct şi o serie de şiretlicuri care să le permită să fie aproape de fani atât pe scenă, cât şi în afara ei.” – Geanina Chiricuţă, redactor șef la www.theintermission.ro.

https://www.facebook.com/thewaxroad
http://www.thewaxroad.com