Implant Pentru Refuz | Negative CORE Project

Cand

05/11/2016
8:30 pm - 11:59 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Implant Pentru Refuz și Negative Core Project, vă invită la un spectacol care se adresează consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate.
***
IMPLANT PENTRU REFUZ
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 7 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec, reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.
Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmată de un turneu național de promovare și lansarea videoclipului “Nori de gând”.
2016 vine cu un nou videoclip pentru piesa “Seven Shades”, extrasă de pe albumul “Cartography”.
Supporting acts for: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
http://www.implantpentrurefuz.co/
***
NEGATIVE CORE PROJECT
Cunoscuți inițial sub numele “TARANTULA”, Negative Core Project au trecut prin numeroase transformări de-a lungul timpului ca stil și componență. În 2012 trupa a lansat primul album – “Spread the Disease”, imediat după apariția primului videoclip oficial, “Psalm of Mockery”, promovate printr-un turneu împreună cu “Eufobia” (BG) și “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv și trupa a deschis concertele Napalm Death (2011 – Wings Club), Brujeria (2012 – Silver Church) și Veil of Maya (2013 – Fabrica). Au urmat turnee alături de “Contradiction” (GER) “Drop out of Life” și “Innergrave” prin orașele din țară. În 2013 Negative Core Project au fost selectați în semifinalele “Wacken Open Air Metal Battle” din București, unde au împărțit scena cu alte trupe locale importante.

În aprilie 2015, Negative Core Project lansează al doilea material discografic – “Silence is Betrayal”, urmat de un turneu de promovare în orasele din țară, alături de prietenii de la Cap de Craniu.
În 2016 au lansat videoclipul “inArticulate”, piesă extrasă de pe “Silence is Betrayal”.
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO
***
Bilete (earlybird): 25 lei până pe 4 noiembrie, inclusiv.
30 lei la intrare, în seara evenimentului.

Bilete găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox și Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toata țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plataăcash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Bilete disponibile prin