Kistvaen, Gray Matters

Cand

26/03/2015
9:00 pm

Unde

B52
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 26 martie, la a cincia editie Dark Side Nights, cu Kistvaen si Gray Matters!

Kistvaen, singura trupa de depressive black metal din Romania, va incheia cu acest concert turneul european de promovare a albumului “Desolate Ways”, cel de-al doilea material discografic al formatiei, lansat la finele anului trecut: http://bit.ly/18X7sFf

https://www.facebook.com/Kistvaen

Gray Matters, trupa ce a luat nastere in 2014, li se va alatura ca invitati speciali. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care membrii trupei incerca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit. Gray Matters reprezinta “albul si negrul muzical si ideologic, combinat in nuante infinite de adevar propriu pe care aleg sa il imparta celor care au urechi sa-i asculte”.

https://www.facebook.com/graymattersband

DOORS: 20:00
BILET: 15 lei – http://bit.ly/1A3KClJ
After-party: Taraboi De Joi @ B52 – Intrarea libera
Eveniment: http://on.fb.me/1x0gDKn

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499