H8 II Lansare de album “GRI” II Invitati : Sunet Fin

Cand

12/02/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

H8 lanseaza la cel de al treilea album din cariera, intitulat sugestiv „GRI”, dupa 6 ani de la ultimul material.

Pionieri ai hardcoreului in Romania, H8 a luat fiinta in Ploiesti in anul 1995, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton.

De-a lungul anilor, a impartit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer si Suicide Silence. In anul 2006, H8 a lansat albumul “Nimic nou”, urmat trei ani mai tarziu dematerialul “Printre voi”, ambele primite extrem de bine atat de fani cat si de critici.

https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA

https://www.youtube.com/user/h8official

Trupa Sunet Fin a fost infiintata in septembrie 2014, componenta reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). CV-ul formatiei cuprinde deschiderea concertului DJ Babu si Rakaa Iriscience – Dilated Peoples, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv.

Cele mai noi infomatii despre activitatea trupei pot fi gasite pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/sunetfin

Sunet Fin a lansat videoclipul piesei “Sunet Fin“, al doilea material video al trupei. Piesa a fost produsa si orchestrata de membrii trupei, iar editarea, mixajul si masteringul ii apartin lui Benzen de la Cutover Studio.

Videoclipul a fost realizat in Bucuresti, fiind regizat și filmat de Razvan Ionescu – Osiris Film, care s-a ocupat si de montajul video. Ideea centrala a clipului este vizualizarea muzicii prin culoare și transmiterea vibratiilor muzicale de la trupa catre ascultator.

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499