Loudcity prezintă Gregory Porter

Cand

22/04/2018
8:00 pm - 9:30 pm

Unde

Sala Palatului
Strada Ion Câmpineanu 28
Bucuresti

Loudcity prezintă Gregory Porter
22 aprilie Sala Palatului
VIP – 99 ron, Cat 1 – 79 ron, Cat 2 – 59 ron

Gregory Porter, muzicianul care a câștigat 2 premii Grammy la categoria Best Jazz Vocal Album (pentru Take Me To The Alley și Liquid Spirit) cântă în premieră în România piese de pe cel mai nou album, Nat King Cole & Me. Cu ajutorul lui Vince Mendoze, câștigător a 6 Premii Grammy cu London Studio Orchestra și a band-ului format din pianistul Christian Sands, basistul Reuben Rogers și tobarul Ulysses Owens, Porter rearanjează pe Nat King Cole & Me piese ca: Mona Lisa, L-O-V-E, Nature Boy, The Christmas Song sau Smile.

Pentru Porter, influența lui Cole asupra vieții sale are rădăcini adânci. Atunci când Ruth Porter a auzit pentru prima oară cântecul Dreamboat (compoziția lui Gregory), a exclamat ”Băiete, cânți asemeni lui Nat King Cole.” A fost momentul în care Gregory a căutat în colecția mamei albumele lui Nat King. “Nu a mai existat cineva ca el. A lăsat în urma sa o muzică imensă.” afirmă Gregory cu entuziasm. “E aproape firesc că m-am întors la inspirația mea și la ceea ce pentru mine înseamnă acasă. Adică mama, muzica gospel și Nat King Cole” spune Porter.

Pe 22 aprilie, la Sala Palatului din București veți asculta în premieră cântece de pe noul album al lui Gregory Porter, Nat King Cole & Me, dar și piese cunoscute de pe albume ca Take Me To The Alley, Liquid Spirit, Water, Be Good.

Costul unui bilet, în funcție de categorie:
VIP: 99 ron
Categoria I: 79 ron
Categoria II: 59 ron

Bilete disponibile prin