Madball in Club Fabrica

Cand

24/11/2008
9:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Alternative Music Experience si Club Fabrica prezinta pentru prima oara la Bucuresti cea mai importanta si respectata trupa hardcore a ultimilor ani, MADBALL din New York City.

Considerati niste legende ale muzicii hardcore, Madball implinesc in acest an 20 de ani de la infiintare timp in care au concertat din Europa pana in Japonia si din Australia pana in America de Sud impartind scena cu trupe precum Nofx, H2O, Biohazard, Sick Of It All, sau Fear Factory.

Madball s-au infiintat in 1988 in cartierul newyorkez Brooklyn la initiativa unui pusti pe nume Freddie a carui pasiune pentru acest gen de muzica a venit de la fratele sau mai mare si el un foarte cunoscut muzician pe nume Roger Miret, solist in trupa Agnostic Front.

In 1989, apare primul material discografic Balls of destruction dupa care pe rand Set it Off in 1994.

Demonstrating My Style in 1996 au facut ca numarul fanilor sa creasca intr un ritm impresionant.

Alte albume precum Look My Way(1998), Hold It Down (2000) si Legacy (2005) au facut ca cei de la Madball sa fie ceruti la mai toate festivalurile din lume fiind prezenti pe scena la Big Day Out in Australia, la celebrele Mtv Rock Am Ring/Am Park sau Reading in Anglia.

Anul 2008 gaseste trupa in plin turneu de promovare al ultimului lor album Infiltrate The System, iar Bucurestiul a fost inclus in acest traseu pe data de 24 noiembrie la club Fabrica.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499