Musai Fest

Cand

29/07/2016 - 31/07/2016
10:00 pm

Unde

Vama Veche
Strada Falezei
Constanta

Avand in vedere spiritul liber pe care ti-l inspira Vama, nostalgia si relaxarea pe care o simti mereu cand esti acolo, ni s-a parut o locatie extrem de potrivita pentru un eveniment care sa imbine trecutul, prezentul si viitorul. Vama Veche a fost mereu cunoscuta pentru spiritul liber si muzica de calitate, totul incepand cu rock-ul clasic si continuand cu multe derivate ale acestuia. Insa in ultimii ani si-au facut aparatia si mici evenimente de muzica electronica, acestea fiind foarte bine primite de publicul din Vama.

Nu vrem sa uitam originile Vamii, adica muzica rock, acustica, hip hop si alte genuri deja consacrate, asa ca v-am pregatit o scena dedicata acestei directii, pe care stim ca o veti aprecia. De ce suntem asa siguri? Simplu, am ales unele dintre cele mai reprezentative trupe ale acestor genuri: Argatu, Cred ca sunt extraterestru, Eyedrops, Fantome, Fratii Grime, Macanache, Moonlight Breakfast, ROA, Robin and the backstabbers, Soundopamine live, Subcarpati, Urma.

Sarea si piperul acestui festival sunt artistii stradali care merita toata atentia noastra. Yedhaki: Nautika va vor surprinde placut, cu sound-ul adus de pe strazile boeme ale Cehiei.
Daniel Waples, un renumit cantaret la hang drum, soseste in Romania cu cateva zile inainte de Musai Fest pentru a cunoaste mai bine Vama Veche si pe oamenii ce o viziteaza. Acesta ne promite un spectacol inedit alaturi de colegul sau, venit din indepartata Indie, Thaalavattam.

Este primul eveniment de amploare care aduce muzica electronica in Vama, asa ca am pregatit un line-up despre care o sa povestim atunci cand o sa imbatranim: Akufen Live, Barac, Cap, Cezar, Charlie, Ciubuc, Emi, Gescu, Kozo, Praslea, Priku, SIT Live, Steve O’Sullivan Live, Sublee.

Care sunt ingredientele care ne vor ajuta sa avem o petrecere de neuitat? Peste 48 de ore de muzica de calitate, un peisaj superb la malul marii, soare, nisip si bauturi racoritoare pentru calduri tropicale + energia pozitiva specifica Vamii.

Last Release Tickets: 52.5 lei (2.5 RON tax included):
https://www.livetickets.ro/musai-fest

* aceste abonamente asigura accesul in cadrul festivalului pe intreaga durata a acestuia