Pinholes live at Control

Cand

26/04/2016
9:00 pm

Unde

Control Club
Str. Constantin Mille, nr. 4
Bucuresti

PINHOLES in real live:
[ Vladimir – Voce/chitara | Vlad – Voce/Chitara | Gheo – chitara | Sergiu – bas | Paul – Tobe ]

Pinholes online:
https://soundcloud.com/pinholes https://porculspinos.bandcamp.com/ Video: www.youtube.com/user/PinholesZmei

Intrare generala in club: 10 lei
+ BRUTUS! ( Bar Special Offer – 50% discount after 22.00h)

————————–——–

Pinholes este un proiect muzical din Iași, ce a luat ființă în urmă cu 4 ani. Istoria s-a derulat repede de atunci și până acum, iar Pinholes au depășit repede granițele locale, susținând multiple concerte prin toate punctele țării. Pe parcus au fost lansate și două albume full-lenght, Zmei (2013) si Era Pietrelor Neșlefuite (2015). Lansarea celui din urmă a fost însoțit și de un turneu de 14 date (Best Alternative Newcomers Tour) în principalele orașe ale țării. Albumul Era Pietrelor Neșlefuite a incheiat o etapă experimentală pentru Pinholes, funcționând în același timp și ca un punct de reper și de stabilitate al istoriei formației. În prezent, Pinholes lucrează la un nou album, iar pentru a alimenta așteptarea noului material, formația publică periodic online înregistrări live din arhiva personală, denumite ca și seria HAOTIC. Spre mijlocul anului va fi publicat cel de-al doilea material din această serie, intitulat Haotic II – Despre starea de zbatere.
————————–———————–
„Ne definim ca și Alternativ pentru că nu avem de ales. Colțurile în care se învârte industria muzicală comercială nu lasă foarte mult loc imaginației, iar posibilitatea de a înțelege sau a vinde un proiect muzical, se bazează foarte mult pe definiție. Susținerea primită din partea ascultătorilor și fanilor în ultimii doi ani, ne incurajează să credem că în muzica românească se vrea ceva nou. Perioada de dezvoltare muzicală underground în care trăim, arată că la noi în țară există mai mult potențial decât s-a presupus vreodată. Ne căutăm cu toții identitatea pierdută într-o formă de artă ce mulți o văd pe moarte. Și totuși iată-ne aici. Putem lăsa ceva ȋn urmă celor ce vor să descopere.” – Pinholes despre Pinholes.

==============================
„Ultimii, dar in niciun caz cei din urma, pe lista mea, sunt baietii de la Pinholes. I-am descoperit de curand, la Cluj, cand ne-au deschis un concert. Talente senzationale. Fara exagerare. Live sunt impecabili, iti ridica parul in cap. A, si, mare plus (din punctul meu de vedere): canta in romana. Ii vad tare sus.” Dan Amariei, OCS / „Tinere Sperante” – Cooperativa Urbana.

„… îi găsim pe membrii trupei Pinholes. Așa cum ne-au obișnuit, s-au dedicat și transpus total în muzica lor, acest lucru fiind resimțit prin interschimbul de energie realizat între public și artiști. Nu e de mirare că de la concert la concert ei strâng tot mai mulți admiratori, spectatorii le cânta versurile, iar unii oameni din public aveau tricouri inscripționate cu numele acestora. … muzica lor mă atinge la fel ca prima dată, am aceleași emoții ca și atunci, ba chiar sedimentate și dezvoltate. În definitiv, unul dintre cele mai importante aspecte ale muzicii este universalitatea, iar atâta timp cât reușești să empatizezi cu o piesă, să privești dincolo de versurile sale și să te regăsești în ea în plan afectiv, cred că atunci scopul creației artistice a fost atins.” Teen Press / Recenzie 15 ani Fenomental Vita de Vie @ Arenele Romane.

„O trupa care promite mult, chair daca deocamdata se afla intr-o nisa, Pinholes au sansa de a deveni un icon al muzicii alternative rock romanesti; asta daca ascultatorii de rock din Romania sunt pregatiti sa mai guste si altceva. ” – Maximumrock.ro


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499