Pinholes – Urban Home / Pitesti / 01.11

Cand

01/11/2019
9:00 pm - 11:30 pm

Unde

Urban Home
Str. Victoriei, Nr. 17
Pitesti

Vineri, 01.11.
Urban Home Str. Victoriei, Nr. 17, 110017 Pitesti

Open doors: 21:00
Pinholes: 22.00 – 23.30

Acces: 20 lei
Bilete vor fi disponibile la eveniment
…………………………………….
PINHOLES sunt o formație de rock alternativ din Iași, considerată un grup cu potențial în noul val de muzică underground din Romania. Numele formației este inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane.

În ciuda stilului dramatic și a versurilor încăpățânat melancolice, Pinholes și-au creat o bază de fani atrasă de izul melodramatic al rockului alternativ. Păstrând constantă ideea de a lansa un nou material odată la doi ani, 2017 aduce pentru Pinholes 2 Ep-uri: Sputnik și 3 moduri de omorât timpul (live în studio).

În 2019 Pinholes lanseaza albumul live acustic Haotic 3 și un nou album full lenght numit – Dorumetru. Titlul albumului este dat de un concept al sculptorului Valentin Vârtosu [Rep. Moldova] – Dorumetrul – Aparat de măsurat dorul, încercarea de a aduce în formă fizică a unui sentiment abstract, pur emoțional.
Pinholes – Dorumetru caută în 12 piese fragilitatea amintirilor, dorului și sentimentul de izolare în lipsa lor.

Pinholes s-au format în 2011, iar albumul de debut Zmei a apărut în 2013. Piese precum Avem un Loc sau Poza au adunat rapid susținători în circuitul de radio alternativ din țară. Până la sfârșitul anului, cu ajutor și suport din partea unei echipe de management profestioniste și piese în heavy rotation pe Radio Guerrilla, potențialul trupei a început să fie recunoscut prin două premii oferite de revista Sunete și de site-ul Metalhead (Best Alternative Newcomer – Metalhead Awards ediția 2013).

Începând cu 2014 Pinholes au devenit o constantă în circuitul pub-urilor și locațiilor din țară, pregătind în același timp cel de-al doilea album. La începutul lui 2015 a fost lansat Era Pietrelor Neșlefuite, titlul fiind inspirat de către poezia „La Lecție” a poetului Marin Sorescu. Al doilea album a adus un sunet mai experimental comparat cu Zmei, simțindu-se influențele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum Balada Împăratului Ros sau Hena.

Pinholes înseamnă:
Vlad Ivanov – Vocals & guitar
Andrei Gheo – Guitar
Vlad Vârtosu – Vocals and guitar
Robert Moțoc – Drums
Sergiu Ivanov – Bass.

FB – http://bit.ly/2lkfqPk
Instagram – http://bit.ly/2kmboaM
Youtube – http://bit.ly/2kHT50F

Discografie:
2013 – Zmei – http://bit.ly/2jXdxX8
2015 – Era Pietrelor Neșlefuite – http://bit.ly/2kNqgzG
2017 – Sputnik EP – http://bit.ly/2oAHYt9
2019 – Dorumetru – https://bit.ly/2JDLbBS

#Pinholes #UrbanHome #darksideentertainment