Posada ROCK Festival 2016

Cand

02/09/2016 - 04/09/2016
3:00 pm - 11:30 pm

Unde

Stadionul Municipal
Str. Marasesti, nr.13
Campulung Muscel

În acest an sărbătorim 30 de ani de POSADA ROCK la Câmpulung Muscel.
Echipa organizatorică garantează o ediție aniversară de poveste!

Festivalul POSADA ROCK 2016 se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2016 (da, se revine la 3 zile) tot pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Festivalul Posada Rock va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen musical, din țară și străinătate.

RECITALURI

THERAPY?, RAGE, ALTERNOSFERA, COMA, ALTAR, TROOPER, FOR THE WICKED, UNTOLD FAITH, TRANS EXPRESS

Festivalul POSADA ROCK 2016 este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, este proiect prioritar al Ministerului Culturii şi se va desfăşura în perioada 2-4 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
– 20 lei biletul pentru o zi
– 45 de lei abonamentul pentru cele trei zile de festivalstinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieți la contact@posadarock.com sau în cadrul acestui event.

Vă așteptăm la POSADA ROCK 2016!!!

Bilete disponibile prin