Q Fest

Cand

05/10/2016 - 09/10/2016
5:00 pm - 11:30 pm

Unde

Quantic
Intrarea Grozavesti
Bucuresti

5 zile de distractie in Club Quantic la Qfest! Sunteti pregatiti?
Noi am avut grija sa va alimentam pofta de viata cu un eveniment marca Quantic. V-am pregatit 5 seri muzicale, in care vor concerta peste 20 de trupe si artisti de folk, rock alternativ, stoner, punk, si hardcore metal. Si pentru ca noi iubim arta, piesele de teatru nu vor lipsi din program!

Vrei sa participi la Q Fest si vrei sa faci o fapta buna?
Nimic mai simplu.
Vino alaturi de noi, Asociația Moto Free Riders, Club Quantic si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, si implica-te in campania “Indiferența ucide! Donează pentru viață!”, campanie ce are ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România.
Membrii Free Riders vor fi acolo pentru tine in fiecare zi, incepand cu ora 7:30, te vor ajuta pentru a parcurge toate etapele intr-un timp cat mai scurt si iti vor asigura accesul gratuit in cadrul Q Fest in perioada 05-09.10.
Persoanele care doresc să se implice se pot prezenta , în perioada 26-30 septembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină București, de pe strada Dr Felix nr. 89 (Piața Victoriei), începând cu orele 7:30.

Puteți afla mai multe detalii privind condițiile ce trebuiesc îndeplinite de către cei ce doresc să doneze la adresa: http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html
Vă provocăm să veniți alături de noi pentru a arăta că se poate!

Program:
05.10/ Miercuri – Cover
Eleven, Adenium, Dusty Ride, Ora Inchiderii

06.10/Joi – Folk
Dan Vasilescu, Tica Lumanare, Titus si Rodica, Dinu Olarasu

07.10/Vineri – Punk
1000facez, Brute, Recycle Bin, TBA, ZOB, Ura de Dupa Usa
Afterparty cu Jiji

08.10/Sambata – Alternativ/Stoner
Teatru INDART “Divort in ziua nuntii”, Radiolive, Busola, Circu, Aeon Blank, Blue Night Shadow, The Kryptonite Sparks, Jam Session

09.10/ Duminica – Metal
Take No More, Deadeye Dick, Implant pentru Refuz, For The Wicked, Guerrillas

Bilete disponibile prin