Qfest editia a 3-a

Cand

06/10/2017 - 08/10/2017
7:00 pm

Unde

Quantic
Intrarea Grozavesti
Bucuresti

Q Fest revine cu o nouă ediţie tomnatică, pe ritmuri felurite, de la alternative şi post-rock, la progresiv şi core. În perioada 6 – 8 octombrie toate stelele se aliniază deasupra Quantic-ului în cadrul unui festival care te va face să te simţi ca între prieteni, în acelaşi loc în care revii mereu cu plăcere.
Printre cei care ne-au acceptat invitaţia de a face parte din inima festivalului se numără: ZOB, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, White Walls, Ska-nk, Coma, Breathelast, Crimena, Blame Hofmann, Domino, Fjord, Recycle Bin, Mountains On My back, Asemic, Just Another Lie, Arashai şi Nevergoinghome.
Cu un album proaspăt ieşit din “dezordinea biroului”, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut asigură latura psihedelică a festivalului împreună cu Fjord şi alături de colegii mai progresivi, dar tot instrumentali de la Asemic. White Walls şi Blame Hofmann întregesc tematica de progresiv pe ritmuri clasice tool-istice şi vocali care te îmbie la o cântare în sincron cu ei.
De la lirică care să te pună pe gânduri cu cei de la Coma şi Domino, la distracţie plină de energie alături de Zob şi Crimena, rock-ul vi se prezintă în diverse forme, chiar şi în cele de punk cu Ska-nk şi Recycle Bin sau reggae cu Just Another Lie. Nu lipsesc de la festival nici elementele de core atât de dragi vouă prezentate de către nimeni alţii decât Breathelast şi Nevergoinghome, alternative-ul fiind cel care devine liantul universal al tuturor gusturilor muzicale cu alte trupe precum Mountains On My Back şi Arashai.
Sau mai pe scurt:
Festivalul il incepem vineri cu Nevergoinghome, Crimena, Breathelast, Arashai, Coma, Domino, continuam a doua zi cu Just Another Lie, Recycle Bin, 1000facez, SKA-NK, ZOB si incheiem festivalul in forta- duminica, alaturi de Mountains on my Back, Asemic, Fjord, AFLMSMP, Blame Hofmann si White Walls.

Abonamentele sunt disponibile in Quantic, in reteaua iabilet sau pewww.iabilet.ro
Perioadele de presale sunt urmatoarele:
15 Sept.-18 Sept.: 200 de abonamente la 9,99 lei
18 Sept.-24 Sept.: 29,99 lei
25 Sept.-1 Oct.: 49,99 lei
2 Oct. – 5 Oct.: 69,99 lei
Biletele pe zile vor fi disponibile doar la intrare la pretul de 30 de lei.

Bilete disponibile prin