RedRum – A Tribute To Grunge / Expirat / 26.11

Cand

26/11/2019
9:00 pm - 11:30 pm

Unde

Expirat
Str. Constantin Istrati 1
Bucuresti

Marţi, 26.11
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

Open doors: 21:00
Redrum Grunge: 22:00 – 23:15

Acces: 40 lei – pre-sale / 50 lei – at the door
Biletele vor fi disponibile prin iaBilet.ro

———-

Redrum nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut Grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare.

Când zicem Grunge, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel. Pe coloana sonoră a “filmului” auzim acorduri de pe TEN, Nevermind sau DIRT și asta pentru că “Grunge-ul” ca subgen al rock’n’roll-ului se materializează odată cu apariția acestor albume devenite, între timp, iconice. Ne gândim la Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, la Soundgarden, Mudhoney, Green River sau poate chiar la Mother Love Bone, Temple of the Dog sau Mad Season. Au trecut 28 de ani de atunci, o viață întreagă și totuși, parcă a fost ieri.

„Pure grunge! Pure noise! Pure shit!” („Mizerie pură! Zgomot pur! Rahat pur!”)

Și totuși, de ce Redrum? Pentru că inevitabil, ne întoarcem cu gândul spre muzica ce ne-a format, atât ca oameni cât și ca muzicieni, pentru că mulți dintre cei care ne-au ghidat nu mai sunt printre noi și pentru că simțim nevoia să ne gândim la ei, să ne gândim la “noi de atunci” și să împărtășim cu voi un pic din toată nebunia aia faină pe care o păstrăm adânc în suflet și care e, poate, la fel de actuală astăzi.

Grunge’n’roll

Facebook: www.facebook.com/redrumgrunge/

#redrum #atributetogrunge #grungenroll #expirat #darksideentertainment

Bilete disponibile prin