RELATIVE 10 ani / High $tatus – Rock`n Roll Center / 02.03

Cand

02/03/2019
8:00 pm - 11:59 pm

Unde
Map Unavailable

Sâmbătă, 2 Martie. 8 PM
Rock`n Roll Center
Acces: 20 lei – pre-sale online and at the door
Bilete vor fi disponibile pe Eventbook.ro si la locaţie
…………………………………….
Aniversăm 10 ani de activitate dar, trebuie să vă anunțăm că considerăm că ne situăm de abia la început de drum. Cum am rezistat aceşti ani, depașim acest moment şi venim cu piese noi, video si un turneu de primavară aniversar.

Contemporan vorbind, Relative inseamnă: Julia Kocis JKalienlady (tobe), Gagyi Botond (vocal), Looch Lars (chitară) și Zeeknu Relative (chitară bass).

Relative este o trupă clujeană de rap metal / hardcore punk, care şi-a început activitatea susţinând concerte la începutul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenităţii grupului, membrii având gusturi muzicale diferite.

Mai important decat stilul muzical căruia ar vrea o trupă să îi aparţină, este mesajul pe care vrea sa-l transmită, şi starea pe care vrea să o provoace. Ca şi scop muzical, îşi propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, invitând în acelaşi timp la o upgradare mental. E mai mult o rebeliune strategică şi mai puţin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.

FB: https://www.facebook.com/relativeband/
Instagram:https://www.instagram.com/relative_band_romania/