RELATIVE 10 ani / Unflicted / Expirat / 14.03

Cand

14/03/2019
8:00 pm - 11:15 pm

Unde

Expirat
Str. Constantin Istrati 1
Bucuresti

Joi, 14.03. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 20 lei – pre-sale and at the door
Bilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/39139/

———-

Aniversăm 10 ani de activitate dar, trebuie să vă anunțăm că considerăm că ne situăm de abia la început de drum. Cum am rezistat aceşti ani, depașim acest moment şi venim cu piese noi, video si un turneu de primavară aniversar.

Contemporan vorbind, RELATIVE (band) inseamnă: Julia Kocis JKalienlady (tobe), Gagyi Botond (vocal), Looch Lars (chitară) și Zeeknu Relative (chitară bass)

Relative este o trupă clujeană de rap metal / hardcore punk, care şi-a început activitatea susţinând concerte la începutul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenităţii grupului, membrii având gusturi muzicale diferite.

Mai important decat stilul muzical căruia ar vrea o trupă să îi aparţină, este mesajul pe care vrea sa-l transmită, şi starea pe care vrea să o provoace. Ca şi scop muzical, îşi propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, invitând în acelaşi timp la o upgradare mental. E mai mult o rebeliune strategică şi mai puţin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.

Facebook: https://www.facebook.com/relativeband/
Instagram: https://www.instagram.com/relative_band_romania/

Invitaţi Speciali în deschidere: Unflicted

Alternative rock / post-grunge / stoner. Proiectul s-a format in august 2015 în București și până în acest moment are la activ EP-ul “Exposed” ce conține 3 piese înregistrate la Studio148, și o multitudine de single-uri ce beneficiază și de videoclipuri, printre care “Loss”, “Aello”, “Hate me!” sau “Corporate side of the moon”, pe lângă un cover-tribut realizat în stilul propriu după “Copilul rebel” de la OCS.

Membrii trupei au o bogată experiență de scenă, acumulată atât în formula curentă cât și în trupele în care au activat anterior, Unflicted având o activitate concertistică susținută încă de la formare și împărțind scena cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Coma, Omul cu Șobolani, Luna Amară, White Walls sau Karma to Burn, Mother’s Cake și Napoleon. Piesa “Aello” a fost una dintre cele mai difuzate și cerute piese în 2017 la Radio Guerilla.

Membri:
• Vlad Pintilie (voce)
• Claudiu Enescu (tobe)
• Alex Goga (bass)
• Vlad Bara (chitara)

Facebook: https://www.facebook.com/unflicted/
Instagram: https://www.instagram.com/unflicted.rocks/
YouTube: https://www.youtube.com/c/UnflictedBand

Bilete disponibile prin