SUNET FIN II OBLX & MP13 II Rapmetal

Cand

23/04/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

OBLX şi MP13 (Ciprian Croitoru şi Mitruţ Peiu) sunt doi tineri artişti plastici care folosesc muzica RAP ca un al doilea mijloc de exprimare. La începutul anului 2011, după lungi sesiuni de freestyle petrecute la petreceri de cămin şi apartament, au intrat în studio pentru a înregistra prima piesă împreună şi anume “Exorcizare”. Pe parcursul aceluiaşi an participă la numeroase concursuri de freestyle online, organizate de diverşi producători de instrumentale din ţară. În urma acestor concursuri s-au adunat un număr important de piese care s-au materializat pe primul mixtape OBLX şi MP13 intitulat “Salonul Refuzaţilor”, lansat în vara anului 2012 . În vara anului 2013, MP13 lansează primul său album solo “În drum spre maturitate”, urmând ca, în toamnă, OBLX să lanseze la râdul său primul album, “Tratat de pace . În prezent OBLX şi MP13 lucrează la viitorul material muzical care beneficiază deja de două single-uri extrase şi lansate în mediul online: “Superficial” și “Fuga”.

Sunet Fin a lansat videoclipul piesei “Sunet Fin“, al doilea material video al trupei. Piesa a fost produsa si orchestrata de membrii trupei, iar editarea, mixajul si masteringul ii apartin lui Benzen de la Cutover Studio.

Videoclipul a fost realizat in Bucuresti, fiind regizat și filmat de Razvan Ionescu – Osiris Film, care s-a ocupat si de montajul video. Ideea centrala a clipului este vizualizarea muzicii prin culoare și transmiterea vibratiilor muzicale de la trupa catre ascultator.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499