Sunet Fin: Video Release | Special Guests: O.N. x Rage & Arashai

Cand

09/12/2016
8:30 pm - 11:59 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Sunet Fin lansează un nou videoclip pentru piesa “Vremuri bune”. Vă așteptăm să luați parte la un spectacol cu flow fin, ritmică pe masură și texte cu mesaj; acordaje joase și efecte de chitară “in your face”; bas greu, combinat cu tobe demente.
Special Guests: O.N. x Rage și Arashai
***
Sunet Fin s-a lansat în 4 decembrie 2014 în clubul B52 din București, printr-un show cu mai mulți invitați de pe scena hip-hop, printre care: Misiune de pedeapsă, Krem, Yda și Vlad TZP.
În 2015, trupa a susținut mai multe concerte:
– în 21 februarie, în Colectiv, la Sabotage (Hip-Hop Edition), alături de Dj Dox și Omu Gnom, în deschiderea celor de la Expansion Team Soundsystem (Dj Babu & Rakaa Iriscience).
– în 6 martie, în club Perdido Station din Craiova.
– în 15 martie, în cadrul Urban Bass, în Club Fabrica, alături de The Bridge Committee, Alan & Kepa, etc.
Perioada mai-decembrie 2015 a fost alocată înregistării a 4 piese și filmării de videoclipuri pentru două dintre ele.
Anul 2016 a marcat un moment important pentru trupă si anume, începerea colaborării cu, Dark Side Booking Academy.
Sunet Fin a avut două apariții în cadrul Dark Side Nights, în Club Fabrica:
– în 12 februarie în deschiderea celor de la H8, când a avut loc și lansarea celui de-al treilea clip, la piesa “Nostalgie”.
– în 23 aprilie a avut loc concertul de lansare al EP-ului “Muzica nu moare”, distribuit de Universal Music Romania Digital Distribution.
Toate cele 3 videoclipuri (#Bassbalans, Sunet Fin, Nostalgie) au fost difuzate în premieră pe Music Channel. Tot acolo, trupa a fost invitată la emisiunea Alternative Hour cu Hefe.
Piesele Sunet Fin se aud și la radio: Tananana, Radio Guerilla, Radio Trib, Cooperativa Urbană.
2016 a adus noi concerte, participarea la festivaluri și noi colaborări.
Din luna august, trupa și-a schimbat componența. Mircea Becherescu și Adrian Popescu de la Aeon Blank au preluat chitara și basul și alături de Sthelu -voce și Vladimir – tobe, continuă calatoriă fină în alternative hip-hop.
Momentan se lucrează la primul single și videoclip, în formula actuală, și se pun bazele unui album întreg.
facebook.com/sunetfin
youtube.com/sunetfin
***
De la O.N. citire:
“Salut,
Numele meu este Călin Alexandru aka O.N. Activez pe scena rap-underground din România încă din 2005.
Am scos până acum 7 albume şi alte promo-uri aferente albumelor.
Am făcut parte din grupul Slam Poetry Bucureşti.
Am colaborat cu diverşi artişti din undergroundul românesc, printre care: DJ Undoo, DJ Em, DJ GreWu, Butch, Yuffa&Hardcore, Junk, Steleverzi, Lecart, Clue, Smokey&KREM, etc. În 2009, am câştigat un concurs de trupe şi MC organizat de 6 GradeCrew la Ploieşti.
Am deschis concertele unor artişti din ţară precum Aria Urbană, Travka, Şuie Paparude, Yuffa&Hardcore, Subcarpaţi, Aforic, Cedry2k, Omu Gnom, Da Hood, Maximilian, Raku, Veritasaga, Flou Rege, Smokey&KREM, Nimeni Altu, Specii, Sişu, Paraziţii, iar din afara ţării, Delinquent Habits (SUA).
În prezent colaborez cu băieții de la Negative Core Project, cu care am fost prezent la Rockstadt Extreme Fest 2016, iar cu o parte din trupă, am concertat la International Tattoo Convention 2016.
Pe lânga proiectul solo și proiectul cu cei de la NCP, mai am în pregatire două proiecte: OQ, împreuna cu Ceinaru și DJ Rage – si OmNecunoscut x Psihedelic.”
http://www.facebook.com/omnecunoscut
***
Arashai nu este mai mult decât transpunerea sub forma de vibrații a patru personalități diferite.
Muzica lor reprezintă un mod de a-și exprima ideile, nemulțumirile, convingerile și frustrarile, de a pune laolata toate influențele pe care le au, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou și de a transmite un mesaj.
Nu sunt adepții lui “sună ca” și ai lui “seamană cu”, nu sunt fanii genurilor și clasificărilor. “Rap metal”, “stoner”, “sludge”, “nu metal”, “hardcore” nu îi pot descrie decât parțial.
În prezent lucrează la primul lor material.
https://www.facebook.com/arashai
https://www.youtube.com/channel/UCjssUM_U5XK1YV_whmEQ2cw
***
Bilete (earlybird): 20 lei până pe 8 decembrie, inclusiv.
25 lei la intrare, în seara evenimentului.

Bilete găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox și Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Bilete disponibile prin