The Kryptonite Sparks / Centru

Cand

23/11/2016 - 24/11/2016
9:30 pm - 2:00 am

Unde

Centru
Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria
Bucuresti

CENTRU presents THE KRYPTONITE SPARKS and more

21.00 – 21.30 SOUND WALL DJ
21.45 – 22.15 TRIF IONUT
22.30 – 00.00 THE KRYPTONITE SPARKS
00.15 – 02.00 SOUND WALL DJ

”Elektronischeakustikkonzert” e experimentul @The Kryptonite Sparks în care se îmbină (așa cum îi zice și numele) instrumente acustice cu părți și elemente electronice.

www.thekryptonitesparks.com
www.fb.com/kryptonitesparks
www.youtube.com/thekryptonitesparks

————————–———————-

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3, sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).

În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă. În 2016 The Kryptonite Sparks semnează cu Universal Music România și
lansează cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot.

Piesele se bucură de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a apărut și în top-ul ”Celor mai ascultate albume alternative” pe Deezer.