The Kryptonite Sparks | Lansare EP: Doi – A doua undă De bruiaj

Cand

14/11/2015
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Suntem încântați să vă invităm la lansarea celui de-al doilea EP – ”Doi//A doua undă de bruiaj”! E cu siguranţă de ascultat în zilele în care vrei să renunţi la calmul asfinţitului pentru forfota nopţii.
Se întâmplă pe 14 noiembrie în fabrica, în cadrul Dark Side Nights, iar Harlequin_Jack și Nouă Ani Lumină o să fie alături de noi; so write it down!

Line-up:
The Kryptonite Sparks
Harlequin_Jack
Nouă Ani Lumină

The Kryptonite Sparks
————————–—-
Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.
Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.
În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).
În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes. Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă.

http://www.thekryptonitesparks.com/
http://www.fb.com/kryptonitesparks
http://www.youtube.com/thekryptonitesparks

Harlequin_Jack
———————
Proiectul a derivat din fosta trupă Eloize, care a făcut parte din noul val de muzică indie/alternative din România, începând cu anul 2007 și până în 2011.
Cu o nouă formulă și cu un sound maturizat, Harlequin_Jack ia naștere spre finele anului 2013.
De la începutul anului 2014 până în prezent, Harlequin_Jack a avut parte de o acensiune rapidă, susținând peste 60 de concerte prin țară cât și în Austria, în cluburi și în cadrul unor festivaluri, printre care și Electric Castle și Focus Festival, bucurându-se de fiecare dată de review-uri cât se poate de favorabile.
Pe 1 noiembrie 2014, au lansat primul album – „Murder_Party”, care a avut numai recenzii pozitive până în prezent și care a beneficiat de un mic turneu de promovare prin cluburile din Bucuresti și în restul țării.

www.facebook.com/harlequin.jack
www.soundcloud.com/harlequin_jack
www.youtube.com/harlequinjack0

Nouă Ani Lumină
———————–
Nouă Ani Lumină este o călătorie muzicală care a început la sfârșitul anului 2014.
Sunetul caracteristic al trupei provine dintr-o contopire de progressive, ambient, alternative și psychedelic completat de versuri cu elemente conceptuale ce inițiază
ascultătorul într-o călătorie emoțională.
Mesajul este unul al prezentului,despre trăirile omului contemporan și eliberarea sa de această dimensiune.
Un trio compus din elemente foarte diferite ca stil si caracter ce reușesc să se îmbine.

www.facebook.com/nouaanilumina

Bogdan Crețu – Voce/Chitară
Silvan Placintă – Percuție
Emanuel Conache – Chitară Bass


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499