The Kryptonite Sparks

Cand

16/04/2016
8:00 pm

Unde

Moszkva Kávézó
Str. Moscovei no.8
Oradea

Suntem încântați să vă invităm la lansarea celui de-al doilea EP – ”Doi//A doua undă de bruiaj”! E cu siguranţă de ascultat în zilele în care vrei să renunţi la calmul asfinţitului pentru forfota nopţii.

videoclip nou ✗ https://youtu.be/TfDyeRJfjwI
noul EP ✗ https://umusic.lnk.to/TheKryptoniteSparks-Doi

The Kryptonite Sparks
————————–—-
Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.
Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.
În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).
În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes. Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă.

http://www.thekryptonitesparks.com/
http://www.fb.com/kryptonitesparks
http://www.youtube.com/thekryptonitesparks


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499