Tourette Roulette – lansare single & videoclip

Cand

01/11/2018
8:00 pm - 10:00 pm

Unde

Expirat
Str. Constantin Istrati 1
Bucuresti

Joi, 01.11. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 20 lei (pre-sale & at the door)

———-

Pe 1 noiembrie, Expirat este gazda evenimentului de lansare a noului single și videoclip Tourette Roulette.

Tourette Roulette s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n’roll.

În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” (https://youtu.be/xZQNwTWpExY) cu lyric video, „eX” (https://youtu.be/gyyy4NKQvws).

Pe 29 februarie 2016 au lansat și primul videoclip oficial la piesa “Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk).

Single-ul „Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) a fost lansat în mai 2016 și este promovat pe radio (Radio Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, Tananana) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania și HIT Music Channel. Câteva luni maitârziu, a urmat rândul piesei „Somebody Stop Me!” (https://youtu.be/DhKdd2J27PA).

În martie 2017, trupa lansează„Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) cu susținerea site-ului Vice România, ce se bucură de succes, fiind promovată pe toate platformele online, radio și TV de specialitate.

Trupa a susținut concerte în București în cluburile Control, Expirat, Fabrica etc., cât și în cadrul festivalurilor: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primită foarte bine de public cât și de presa online. Tourette Roulette este și una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent.

De asemenea, Tourette Roulette au apărut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence și Balcony TV Bucharest.

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lansează albumul de debut intitulat „T!T$” (https://tourette-roulette.lnk.to/tits), precedat de videoclipul pentru piesa „Disco Gigi” (https://youtu.be/DzGRqjNen5o). Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. și îi are cainvitați pe Mihai Andrei (Breathelast), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache& The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semnează producția piesei „Guillotine”.

Mai multedetalii pe:
https://www.facebook.com/touretterouletteband
https://www.youtube.com/c/touretteroulette
https://www.instagram.com/touretteroulette
https://www.soundcloud.com/tourette-roulette

———-

În deschidere: Coven Clash

„Drums & guitar şi un amestec de rock alternativ, post grunge, punk şi ce-o mai fi. Toate piesele într-o engleză brit foarte bună. Duo-ul alternativ m-au făcut să-mi imaginez că dacă Seattle ar fi fost Liverpool aşa ar fi sunat grunge-ul. Era loc și de pogo. Eu zic că o să mai auzim de ei. Fac pariu!” CriticEyez

https://www.facebook.com/coven.clash.5

Bilete disponibile prin