VITA DE VIE – Aniversare 20 de ani

Cand

14/05/2016
9:00 pm

Unde

Rockstadt
Nicolae Titulescu Nr 2P
Brasov

Bilet: 40 lei

Onorati de invitatie, Vita de Vie vine in noul Rockstadt Club pentru a marca si a aniversa 20 de ani de activitate. Urcand pentru prima oara pe noua scena a acestuia, al celui mai frumos si mai complet club de live dezvoltat in Romania ultimilor ani, Vita de Vie promite un show de exceptie.
VDV aduce Brasovului o seara memorabila, cu un playlist special, ce va include atat piese de pe primul album, cat si piese in prima auditie, de pe noul album ce va fi lansat in toamna lui 2016.

“Matematic, 20 de ani de Vita de Vie inseamna jumatate din viata mea. Sunt 20 de ani traiti la intensitate maxima si scursi parca intr-o clipa. Cu multele bune si inevitabilele rele, uitandu-ma inapoi, n-as schimba aproape nimic, pentru ca am facut asta din pasiune si ne-am bucurat de fiecare secunda. Fiecare obstacol ne-a facut mai indarjiti si mai puternici. In loc sa abandonam sau sa dam inapoi, am reusit mereu sa mergem mai departe, strangand randurile si inventandu-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau.

Realizarile, mult prea multe pentru a le enumera, cad in derizoriu atunci cand ma gandesc la “varsta” noastra de trupa. Faptul ca inca suntem pe scena dupa 20 de ani, iar piesele nostre sunt cantate cu aceeasi bucurie, atat de noi, cat mai ales de public, este mai mult decat am visat vreodata. Am avut niste prieteni extraordinari care ne-au fost alaturi in aceasta calatorie si au crezut in noi neconditionat, amortizandu-ne caderile si impingandu-ne mereu inainte. Sunt fanii nostri, carora le datoram “varsta” la care am ajuns. Am crescut, practic, impreuna si am avut grija unii de ceilalti. Pentru ei, am incercat sa tinem mereu stacheta ridicata, iar asta ne-a adus in locul pe care il ocupam azi” – Adrian Despot, Vita de Vie


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499