VIȚA De VIE | Cafe Teatru Play – Craiova

Cand

12/10/2017
8:00 pm - 11:30 pm

Unde

Cafe-Teatru Play
Str. C. D. Fortunescu
Craiova

Joi, 12 Octombrie, orele 21:00, Cafe Teatru Play, VITA de VIE
Dam sunetul mai tare in Play!

Artist fee: 50 lei
Info&Rezervari: 0722 217 866

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial

Având noua materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în cei peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.
În 1999 Vița de Vie dă marea lovitura pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo.
Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula.
Un an mai tarziu, “Exxtra” primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. După albumele “Egon”, “Fenomental” și “Fetish”, Vița de Vie lansează “Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. In 2014, Vita de Vie a sarbatorit alaturi de fani implinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vandut album – “Fenomental” – printr-un turneu national ce s-a incheiat in octombrie cu un concert de proportii sustinut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.
Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa si-a continuat starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, tot la Arenele Romane, lansand album Șase (+). În luna mai 2017 au lansat ultimul videoclip si single, la piesa HAI HUI.