VITA de VIE – concert acustic pe 10 noiembrie la Hard Rock Cafe

Cand

10/11/2016
9:30 pm - 11:30 pm

Unde

Hard Rock Cafe
Soseaua Kiseleff 32
Bucuresti

BestMusic Live Concerts te invita joi, 10 noiembrie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie !
Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta albumul lor “Acustic” lansat in 2013 la Teatrul National din Bucuresti dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti. Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-vita-de-vie-concert-acustic-pe-10-noiembrie-la-hard-rock-cafe-25913/

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 20 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?

Biletele pentru showul Vita de Vie acustic se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
– 40 de lei, cu loc la masa sau fara loc, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
– 65 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare la pretul de 40 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – soseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Bilete disponibile prin